top of page

Over mij

Hallo, ik ben Louise Janssens.

In 2017 studeerde ik af aan de opleiding Dramatherapie te Hogeschool Zuyd Heerlen. Mijn eerste werkervaring heb ik genoten in het psychiatrisch centrum Zoersel op de afdeling Vliet en de Intensieve behandeleenheden. Momenteel ben ik werkzaam in UPC Duffel op Spinnaker 2 en 3.

Mijn passie voor de podiumkunsten ontdekte ik in de kunsthumaniora van Hasselt waar ik een uitlaatklep vond in toneel, muziek en dans. Op dat moment wist ik het zeker: “De kracht van kunst doet me opbloeien." en net dat wil ik meegeven aan anderen.
Afgelopen jaren kwam ik in contact met allerlei doelgroepen en therapeutische kaders zoals bijvoorbeeld: assertiviteitstrainingen bij kinderen, eetproblematiek bij (jong)volwassenen, verbindende communicatie, dialectische gedragstherapie, kinderyoga,…

Om mijn creativiteit steeds meer te implementeren in de praktijk blijf ik mezelf steeds uitdagen door allerlei cursussen te volgen. Zo vind je me nog wekelijks terug achter de draaischijf tijdens de cursus pottenbakken en dompelde ik me onder in workshop tuften.


Deze ervaringen hebben me in vele facetten verrijkt. Vooral het feit dat elk mens uniek is en het in alle opzichten waard is om er te zijn, maakt dat ik er als therapeute wil staan. "Vooral wanneer je het even niet ziet zitten. Weet dan dat er iemand is. Die je zal horen en je zal helpen om terug te vinden wat voor jou echt belangrijk is."

Louise.jpg
Over mij: About Me
bottom of page