Voor wie?

Al wie handvaten wil krijgen in het dagelijks leven. Ondervind je moeilijkheden in relatie tot anderen of jezelf? Belemmeren gebeurtenissen uit het verleden, het heden of de toekomst je dagelijkse leven?

 

Wat?

Binnen dramatherapie staat ervaren centraal. Spelervaringen worden meegenomen naar het dagelijks leven en situaties uit de werkelijkheid krijgen ruimte op de spelvloer.

In groepssessies leer je vertrouwen te krijgen in jezelf en in elkaar. Er worden vaardigheden aangereikt om op een adequate manier te gaan voor wat jij zelf nodig hebt. Aan de hand van rollenspelen en scènewerk worden (nieuwe) ervaringen opgedaan, geoefend en verwerkt. Er wordt ruimte gemaakt voor wat je werkelijk voelt binnen een veilige spelsituatie.

 

Het Traject

Bij een individueel kennismakingsgesprek exploreren we jouw noden en wat dramatherapie voor jou kan betekenen. Vervolgens heb je de mogelijkheid om je te engageren voor een traject van 6 weken. Wekelijks vindt er dan een groepssessie van anderhalf uur plaats waarin jouw thema’s een plekje krijgen. Nadien evalueren we in een individueel gesprek of de sessies tegemoet gekomen zijn aan jouw behoeften. Indien je wenst, kan je weer instappen in een volgend traject.

 

Tarieven

Voor een kennismakingsgesprek, een traject van 6 weken en een evaluatiegesprek bedraagt de kostprijs €250.

 

Dorpsstraat 107
2500 Koningshooikt

©2019 by Spelenderwijs.
Louise Janssens