Fri, 22 Jul

|

Location is TBD

Feelgood Weekend

Spelenderwijs zet het jaar in met een knaller van formaat en organiseert haar allereerste FEEL GOOD WKND!

Registration is Closed
See other events
Feelgood Weekend

Time & Location

22 Jul, 19:00 – 24 Jul, 00:00

Location is TBD

About the event

heb je nood om er eens een weekendje tussenuit te zijn? Heb je zin in een weekend waar ontmoeten- ontspannen en onthaasten dé sleutelwoorden zijn? Dan is het FEEL GOOD WKND écht iets voor jou!

Vrijdagavond wordt het weekend ingezet met een heuse afterwork om elkaar te leren kennen. Zaterdagochtend worden we rustig wakker met een uitgebreid ontbijt waarop een relaxerende bewegingssessie volgt. Na een lunch wordt er een groepsactiviteit aangeboden. De avond zet zich verder met een lekker avondmaal en een verwenavond. Ook op zondag wordt er gezorgd voor een ontbijt. Na een ontspannende wandeling zorgt het slotmoment voor de kers op de taart van een geslaagd weekend!

Het weekend is inclusief 2 overnachtingen en maaltijden. Het weekend zal plaatsvinden van 22 tot en met 24 juli 2022. Inschrijven kan tot 31 mei 2022.

Let op! De plaatsen zijn beperkt; slechts 6 deelnemers kunnen zich inschrijven. Vroege beslissers krijgen een korting van 25 euro. Inschrijvingen tot 1 maart 2022 bedragen 350 euro. Nadien is de kostprijs voor het weekend 375 euro.

Aarzel niet en schrijf je snel in door een mailtje te sturen naar 

Louisejanssens.spelenderwijs@hotmail.com De exacte locatie en verdere informatie ontvang je na inschrijving. Hopelijk ben je er bij! Tot dan!

Share this event